Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Cum se face că site-urile SimDif sunt vizibile pe Google?

Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.
Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.

Cum să fii vizibil pe motoarele de căutare cu un site web SimDif?

Știți care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care Google încearcă să le evalueze într-un site web? Utilitatea lui.

Pentru a fi un rezultat relevant într-o căutare, un site web trebuie să fie clar util utilizatorilor săi. Pe de altă parte, Google nu vorbește cu adevărat niciuna dintre limbile umane, așa că, cum măsoară utilitatea unui site?

Organizarea conținutului este cea mai mare parte a răspunsului:

Dacă doriți să ajutați Google să înțeleagă cât de bine răspundeți nevoilor cititorilor dvs., doriți să vă organizați site-ul în consecință. Scopul acestei aplicații este să vă ajute să obțineți un site web clar organizat în funcție de întrebările clienților dvs. Un site realizat cu SimDif facilitează ca Google să memoreze o imagine clară a afacerii tale.

Când vă publicați site-ul, Asistentul de optimizare vă ghidează pentru a completa detaliile invizibile, dar importante.

Este nevoie de puțin timp și de anumite calități pentru ca un site web să fie vizibil pe Google într-un mod util. Pentru a vă ajuta în continuare, puteți rula un test pentru a verifica dacă nu ați uitat să abordați unele aspecte cheie ale creării unui site web. Este mai bine să completați metadatele pe fiecare pagină, să aveți un titlu pe fiecare bloc, ... Faceți clic pe Publicați, verificați lista și atingeți săgețile portocalii: vă va duce direct unde este partea lipsă.

Fara balega. Pentru ca un site să fie accesibil pe Google, este nevoie de puține eforturi.
Fara balega. Pentru ca un site să fie accesibil pe Google, este nevoie de puține eforturi.

SimDif vă oferă o metodă de a vă optimiza site-ul pentru Google și alte motoare de căutare.

Începeți prin a petrece câteva minute cu o pagină de hârtie și un creion! :-)

1 • Notează primele 5 întrebări pe care clienții și vizitatorii tăi le vor scrie atunci când întreabă Google despre afacerea ta.
Să presupunem că nu-ți știu numele, ar fi prea ușor. Încercați, în schimb, să identificați ce vor cere Google pentru a găsi ceea ce propuneți. Oferiți ceva anume nu oferă concurență? Este importantă locația dvs. sau locul în care lucrați?

2 • Notează primele 5 întrebări la care cititorii tăi vor dori răspunsuri când ajung pe site-ul pe care îl construiești.
Ca întotdeauna, este crucial să le identifici limba, expresiile pe care cel mai probabil se vor aștepta și le vor recunoaște atunci când navighează pe site-ul tău. În cazul site-ului dvs., cititorul dvs. folosește jargon tehnic sau preferă o modalitate mai simplă de a descrie ceea ce faceți?

3 • Desigur, vor apărea câteva subiecte. Construiește o pagină pentru a-ți articula informațiile despre fiecare dintre ele.
Un sfat grozav când vine vorba de a-ți face fericiți atât cititorii, cât și Google: Pentru fiecare subiect, creați o pagină dedicată. „Unde poți fi găsit?”, o pagină dedicată cu o adresă și o hartă. Ce zici de acest aspect special al serviciului tău? O altă pagină dedicată: modul în care vă organizați site-ul web este una dintre principalele chei ale succesului.

Deci, ce să faci în continuare cu această listă de întrebări?

Aceștia sunt cei mai importanți pași, apoi mai sunt, desigur, câțiva pentru a construi un site eficient. Acesta este începutul unei metodologii simplificate, disponibilă gratuit la googlable.com. Este un tutorial creat de SimDif pentru a permite celor mai tehnofobi dintre noi să prindă ideile esențiale din spatele SEO bun, optimizarea motoarelor de căutare.