Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Cum se face că site-urile SimDif sunt vizibile pe Google?

Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.
Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.

Cum să fii vizibil pe motoarele de căutare cu un site web SimDif?

Știți care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care Google încearcă să le evalueze într-un site web? Utilitatea lui.

Pentru a fi un rezultat relevant într-o căutare, un site web trebuie să fie clar util utilizatorilor săi. Pe de altă parte, Google nu vorbește cu adevărat niciuna dintre limbile umane, așa că, cum măsoară utilitatea unui site?

Organizarea conținutului este cea mai mare parte a răspunsului:

Dacă doriți să ajutați Google să înțeleagă cât de bine răspundeți nevoilor cititorilor dvs., doriți să vă organizați site-ul în consecință. Scopul acestei aplicații este să vă ajute să obțineți un site web clar organizat în funcție de întrebările clienților dvs. Un site realizat cu SimDif facilitează ca Google să memoreze o imagine clară a afacerii tale.

Când vă publicați site-ul, Asistentul de optimizare vă ghidează pentru a completa detaliile invizibile, dar importante.

Este nevoie de puțin timp și de anumite calități pentru ca un site web să fie vizibil pe Google într-un mod util. Pentru a vă ajuta în continuare, puteți rula un test pentru a verifica dacă nu ați uitat să abordați unele aspecte cheie ale creării unui site web. Este mai bine să completați metadatele pe fiecare pagină, să aveți un titlu pe fiecare bloc, ... Faceți clic pe Publicați, verificați lista și atingeți săgețile portocalii: vă va duce direct unde este partea lipsă.

Fara balega. Pentru ca un site să fie accesibil pe Google, este nevoie de puține eforturi.
Fara balega. Pentru ca un site să fie accesibil pe Google, este nevoie de puține eforturi.

SimDif vă oferă o metodă de a vă optimiza site-ul pentru Google și alte motoare de căutare.

Începeți prin a petrece câteva minute cu o pagină de hârtie și un creion! :-)

1 • Notează primele 5 întrebări pe care clienții și vizitatorii tăi le vor scrie atunci când întreabă Google despre afacerea ta.
Să presupunem că nu-ți știu numele, ar fi prea ușor. Încercați, în schimb, să identificați ce vor cere Google pentru a găsi ceea ce propuneți. Oferiți ceva anume nu oferă concurență? Este importantă locația dvs. sau locul în care lucrați?

2 • Notează primele 5 întrebări la care cititorii tăi vor dori răspunsuri când ajung pe site-ul pe care îl construiești.
Ca întotdeauna, este crucial să le identifici limba, expresiile pe care cel mai probabil se vor aștepta și le vor recunoaște atunci când navighează pe site-ul tău. În cazul site-ului dvs., cititorul dvs. folosește jargon tehnic sau preferă o modalitate mai simplă de a descrie ceea ce faceți?

3 • Desigur, vor apărea câteva subiecte. Construiește o pagină pentru a-ți articula informațiile despre fiecare dintre ele.
Un sfat grozav când vine vorba de a-ți face fericiți atât cititorii, cât și Google: Pentru fiecare subiect, creați o pagină dedicată. „Unde poți fi găsit?”, o pagină dedicată cu o adresă și o hartă. Ce zici de acest aspect special al serviciului tău? O altă pagină dedicată: modul în care vă organizați site-ul web este una dintre principalele chei ale succesului.

Deci, ce să faci în continuare cu această listă de întrebări?

Aceștia sunt cei mai importanți pași, apoi mai sunt, desigur, câțiva pentru a construi un site eficient. Acesta este începutul unei metodologii simplificate, disponibilă gratuit la googlable.com. Este un tutorial creat de SimDif pentru a permite celor mai tehnofobi dintre noi să prindă ideile esențiale din spatele SEO bun, optimizarea motoarelor de căutare.

SimDif a creat un preț corect pentru fiecare țară

SimDif are o modalitate unică de a-și calcula prețul.

Cu acest constructor de site-uri web educaționale pe care oricine îl poate folosi de pe un telefon, credem că am creat ceva foarte util. Pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni, am creat pentru SimDif, un preț corect pentru fiecare țară de pe glob.

Fiecare țară are un cost de viață diferit. În efortul de a echilibra șansele tuturor, credem că este important să creăm un preț diferit pentru fiecare țară.


Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, puteți vizita pagina noastră care descrie Indicele nostru de paritate a puterii de cumpărare aici . Și următorul link este pentru a vă arăta care sunt prețurile SimDif unde vă aflați în lume.

Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...
Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...

Câteva instrumente și ghiduri pentru a vă ajuta în crearea site-ului dvs. web cu un dispozitiv mobil.

Există o revizuire a tuturor aplicațiilor pentru constructori de site-uri web?

Găsirea unei recenzii sincere a constructorului de site-uri web este foarte dificilă. De ce?

90% dintre site-urile de recenzii despre constructorii de site-uri web sunt de fapt părtinitoare, deoarece sunt finanțate prin afiliere.

Principalul interes al autorului nu este să te informeze, este că îi găsești blogul pe prima pagină a unei căutări pe Google și că deschizi un site cu linkul pe care îl oferă. Wix, de exemplu, și-a construit cea mai mare parte a strategiei pe asta: motivul pentru care iese primul de cele mai multe ori, chiar și atunci când este departe de a fi relevant.
Nu numai că aceste site-uri de recenzii nu sunt adesea deloc de încredere, și mai rău, ele tind să ofere o idee greșită despre cum să alegeți un constructor de site-uri web.

2 încercări de a crea o recenzie utilă a aplicațiilor pentru creatorii de site-uri web

Creatorii de site-uri iOS Genuine Reviews și web-builder-app.com . Autorii acestor bloguri au construit o metodologie menită să ajute utilizatorii să înțeleagă câteva puncte importante:

Acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ți le pui atunci când alegi un serviciu pentru a crea site-uri web.

• Poate cineva care creează un site pentru prima dată, doar folosind această aplicație, să înțeleagă ce face un site bun?

• Această aplicație este concepută pentru a ajuta începătorii să creeze un site sau este concepută pentru a vinde funcții suplimentare?

• Ce fel de site web se va potrivi nevoilor dvs.:
  - O simplă prezență pe web, o carte de vizită online?
  - Un site mai bogat, compus din multe pagini bine organizate pentru a vă prezenta afacerea?
  - Un magazin online? Pentru câte tipuri diferite de articole?

• Știați? Mai mult de 80% dintre oamenii care încep să construiască un site de obicei renunță înainte de a-l publica. Chiar și atunci când au plătit pentru asta. Deci, o modalitate relevantă de a judeca un constructor de site-uri web este încercarea de a estima șansele ca un utilizator nou să ajungă într-o zi cu un site web real.