Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Creați un site web Smart pe iPhone

Versiunea Smart vă oferă până la 12 pagini, mai multe presetări grafice și mai multe opțiuni, la un preț foarte mic.

Încercați SimDif Starter gratuit și faceți upgrade la Smart când sunteți gata.

Site-urile web Smart de la SimDif sunt concepute pentru a fi centrul lumii dvs. digitale.

• Creează butoane speciale pentru a-ți invita cititorii să citească una dintre paginile site-ului tău sau să viziteze pagina ta de Facebook.

• De asemenea, puteți crea butoane pentru a-i invita să folosească Skype, Messenger sau WhatsApp... pentru a vă contacta direct.

• În versiunea Smart puteți adăuga comentarii la intrările de blog și le puteți gestiona din aplicația SimDif.

Un site web SimDif, în versiunea sa Smart este o investiție destul de bună.

Pentru un preț foarte mic , puteți crea un site web de prezentare solid. Un site SMART este o modalitate bună de a construi o prezență online serioasă pentru activitatea ta.

Un site SimDif SMART are tot ce puteți găsi într-un STARTER cu câteva caracteristici mai relevante: • Utilizați până la 12 pagini pentru a vă construi site-ul web și bucurați-vă de multe funcții suplimentare. Un site mai bogat și mai util va fi apreciat de cititorii dvs. și de Google!

• Adunați statistici profesionale despre vizitatorii dvs. pentru a înțelege mai bine comportamentul acestora pe site-ul dvs. instalând Google Analytics.

•••

Creează-ți site-ul Pro cu un iPhone

SimDif a creat un preț corect pentru fiecare țară

SimDif are o modalitate unică de a-și calcula prețul.

Cu acest constructor de site-uri web educaționale pe care oricine îl poate folosi de pe un telefon, credem că am creat ceva foarte util. Pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni, am creat pentru SimDif, un preț corect pentru fiecare țară de pe glob.

Fiecare țară are un cost de viață diferit. În efortul de a echilibra șansele tuturor, credem că este important să creăm un preț diferit pentru fiecare țară.


Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, puteți vizita pagina noastră care descrie Indicele nostru de paritate a puterii de cumpărare aici . Și următorul link este pentru a vă arăta care sunt prețurile SimDif unde vă aflați în lume.

Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...
Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...

Cum se face că site-urile SimDif sunt vizibile pe Google?

Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.
Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.

Cum să fii vizibil pe motoarele de căutare cu un site web SimDif?

Știți care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care Google încearcă să le evalueze într-un site web? Utilitatea lui.

Pentru a fi un rezultat relevant într-o căutare, un site web trebuie să fie clar util utilizatorilor săi. Pe de altă parte, Google nu vorbește cu adevărat niciuna dintre limbile umane, așa că, cum măsoară utilitatea unui site?

Organizarea conținutului este cea mai mare parte a răspunsului:

Dacă doriți să ajutați Google să înțeleagă cât de bine răspundeți nevoilor cititorilor dvs., doriți să vă organizați site-ul în consecință. Scopul acestei aplicații este să vă ajute să obțineți un site web clar organizat în funcție de întrebările clienților dvs. Un site realizat cu SimDif facilitează ca Google să memoreze o imagine clară a afacerii tale.

Când vă publicați site-ul, Asistentul de optimizare vă ghidează pentru a completa detaliile invizibile, dar importante.

Este nevoie de puțin timp și de anumite calități pentru ca un site web să fie vizibil pe Google într-un mod util. Pentru a vă ajuta în continuare, puteți rula un test pentru a verifica dacă nu ați uitat să abordați unele aspecte cheie ale creării unui site web. Este mai bine să completați metadatele pe fiecare pagină, să aveți un titlu pe fiecare bloc, ... Faceți clic pe Publicați, verificați lista și atingeți săgețile portocalii: vă va duce direct unde este partea lipsă.