Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Câteva instrumente și ghiduri pentru a vă ajuta în crearea site-ului dvs. web cu un dispozitiv mobil.

Există o revizuire a tuturor aplicațiilor pentru constructori de site-uri web?

Găsirea unei recenzii sincere a constructorului de site-uri web este foarte dificilă. De ce?

90% dintre site-urile de recenzii despre constructorii de site-uri web sunt de fapt părtinitoare, deoarece sunt finanțate prin afiliere.

Principalul interes al autorului nu este să te informeze, este că îi găsești blogul pe prima pagină a unei căutări pe Google și că deschizi un site cu linkul pe care îl oferă. Wix, de exemplu, și-a construit cea mai mare parte a strategiei pe asta: motivul pentru care iese primul de cele mai multe ori, chiar și atunci când este departe de a fi relevant.
Nu numai că aceste site-uri de recenzii nu sunt adesea deloc de încredere, și mai rău, ele tind să ofere o idee greșită despre cum să alegeți un constructor de site-uri web.

2 încercări de a crea o recenzie utilă a aplicațiilor pentru creatorii de site-uri web

Creatorii de site-uri iOS Genuine Reviews și web-builder-app.com . Autorii acestor bloguri au construit o metodologie menită să ajute utilizatorii să înțeleagă câteva puncte importante:

Acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ți le pui atunci când alegi un serviciu pentru a crea site-uri web.

• Poate cineva care creează un site pentru prima dată, doar folosind această aplicație, să înțeleagă ce face un site bun?

• Această aplicație este concepută pentru a ajuta începătorii să creeze un site sau este concepută pentru a vinde funcții suplimentare?

• Ce fel de site web se va potrivi nevoilor dvs.:
  - O simplă prezență pe web, o carte de vizită online?
  - Un site mai bogat, compus din multe pagini bine organizate pentru a vă prezenta afacerea?
  - Un magazin online? Pentru câte tipuri diferite de articole?

• Știați? Mai mult de 80% dintre oamenii care încep să construiască un site de obicei renunță înainte de a-l publica. Chiar și atunci când au plătit pentru asta. Deci, o modalitate relevantă de a judeca un constructor de site-uri web este încercarea de a estima șansele ca un utilizator nou să ajungă într-o zi cu un site web real.

Ghiduri și tutoriale despre construirea unui site web bun

O selecție de 3 ghiduri ale lui Simple Different :

=> Ce face un site web accesibil pe Google? Versiunea scurtă a metodei SimDif pentru începători și profesionale. O optimizare pas cu pas pe care veți fi bucuroși să o urmați. Googleglable.com

=> Creați un site web pe care vizitatorii dvs. le vor plăcea și Google vă va ajuta să-l promovați. Metodologia SimDif în 15 pagini, fiecare dedicată unui subiect esențial, abordând principalele întrebări la care trebuie să răspundă un webmaster de succes. Dacă sunteți nou în crearea de site-uri web, acest ghid vă va ajuta să începeți modul corect. Write-for-the-web.simdif.com

=> Promovați site-ul dvs Un ghid care acoperă conceptele esențiale pentru a vă ajuta site-ul să descopere. Acesta explică procesele clasice în promovarea site-urilor web și oferă câteva sfaturi pentru succes. Promote.simdif.com

Instrumentele esențiale Google atunci când creați un site web

Există multe aplicații SEO profesionale, dar ar putea fi relevant să începem cu adevăratele elemente de bază, ceea ce Google însuși propune.

Google Analytics - Cheia: Înțelegeți că 10 utilizatori reali care navighează pe mai mult de 4 pagini este mult mai bine decât 1000 de vizitatori care ajung pe pagina dvs. de pornire și nu fac clic pe niciunul dintre linkuri.

• Trends - Cheia: Când știi care sunt cele mai căutate expresii pe Google, încearcă să-ți găsești propria nișă: Identificați ce este specific pentru ceea ce faceți și pentru care poate nu există atât de multe răspunsuri.

AdWords - Cheia: Experimentați, încercați lucruri noi în fiecare săptămână, citiți bloguri despre AdWords, fiți cu ochii pe campaniile dvs. publicitare, ... sau veți fi mai bine să aruncați banii pe fereastră, există șanse mai mari ca cineva să vă mulțumească :-).

Cum se face că site-urile SimDif sunt vizibile pe Google?

Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.
Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.

Cum să fii vizibil pe motoarele de căutare cu un site web SimDif?

Știți care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care Google încearcă să le evalueze într-un site web? Utilitatea lui.

Pentru a fi un rezultat relevant într-o căutare, un site web trebuie să fie clar util utilizatorilor săi. Pe de altă parte, Google nu vorbește cu adevărat niciuna dintre limbile umane, așa că, cum măsoară utilitatea unui site?

Organizarea conținutului este cea mai mare parte a răspunsului:

Dacă doriți să ajutați Google să înțeleagă cât de bine răspundeți nevoilor cititorilor dvs., doriți să vă organizați site-ul în consecință. Scopul acestei aplicații este să vă ajute să obțineți un site web clar organizat în funcție de întrebările clienților dvs. Un site realizat cu SimDif facilitează ca Google să memoreze o imagine clară a afacerii tale.

Când vă publicați site-ul, Asistentul de optimizare vă ghidează pentru a completa detaliile invizibile, dar importante.

Este nevoie de puțin timp și de anumite calități pentru ca un site web să fie vizibil pe Google într-un mod util. Pentru a vă ajuta în continuare, puteți rula un test pentru a verifica dacă nu ați uitat să abordați unele aspecte cheie ale creării unui site web. Este mai bine să completați metadatele pe fiecare pagină, să aveți un titlu pe fiecare bloc, ... Faceți clic pe Publicați, verificați lista și atingeți săgețile portocalii: vă va duce direct unde este partea lipsă.

Părerea ta

Cauți sprijin?

Ca utilizator al SimDif, cea mai rapidă modalitate de a obține un Răspunsul la o problemă tehnică sau pentru a obține asistență este să atingeți butonul roșu de ajutor.

Pune întrebarea ta micul robot din prima filă sau răsfoiți mini-ghidurile, veți găsi comori de sfaturi bune.