Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Cumpărați și utilizați propriul nume de domeniu cu un site gratuit.

Simple Different a creat un furnizor de nume de domeniu etic și independent
Simple Different a creat un furnizor de nume de domeniu etic și independent

Iată un furnizor de nume de domeniu mai simplu și mai etic.

SimDif, la fel ca majoritatea constructorilor de site-uri web, oferă site-ului dvs. un subdomeniu gratuit, de exemplu cu „.simdif.com” la sfârșit.

La fel ca mulți oameni, este posibil să doriți să obțineți un nume de domeniu personal pentru site-ul dvs. web.
SimDif vă oferă o soluție simplă, chiar în editorul site-ului web.

Adesea, „Numele de domeniu gratuit inclus” este pur și simplu o înșelătorie.

L-ați văzut aproape peste tot cu principalii creatori de site-uri web. „Numele de domeniu gratuit inclus” este o strategie de marketing pentru a vă incita să obțineți o versiune plătită.
Există prea des o latură întunecată a acestei pseudo „afaceri bune”: nu știți prețul real al numelui de domeniu și cât de mult vor avea generozitatea de a percepe pentru el, anul viitor.
S-ar putea chiar să te trezești legat prin contract de câțiva ani cu acești furnizori, cumpărându-ți propriul nume, la prețul lor.
Astăzi există prea multe exemple de companii care fac afaceri în acest fel.

În schimb, înregistrează-ți propriul nume la prețul potrivit și, dacă vrei, folosește-l cu un site web gratuit.

Acest mod de apărare a utilizatorilor împotriva metodelor de marketing toxice este o bună ilustrare a modului etic al SimDif de a face afaceri .

Păstrați controlul asupra prezenței dvs. pe web cu SimDif

15 $ / an, pentru „.com” obișnuit:
  • Ia-ți propriul nume și folosește-l așa cum crezi de cuviință.
  • Utilizați acest nume cu un site web gratuit SimDif Starter, nu este nevoie să faceți upgrade la Pro pentru asta.
  • Bucurați-vă de un https gratuit (certificat SSL). După cum probabil știți, acum este cerut de Google, iar unii încă percep un supliment pentru asta.

SimDif a creat un preț corect pentru fiecare țară

SimDif are o modalitate unică de a-și calcula prețul.

Cu acest constructor de site-uri web educaționale pe care oricine îl poate folosi de pe un telefon, credem că am creat ceva foarte util. Pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni, am creat pentru SimDif, un preț corect pentru fiecare țară de pe glob.

Fiecare țară are un cost de viață diferit. În efortul de a echilibra șansele tuturor, credem că este important să creăm un preț diferit pentru fiecare țară.


Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, puteți vizita pagina noastră care descrie Indicele nostru de paritate a puterii de cumpărare aici . Și următorul link este pentru a vă arăta care sunt prețurile SimDif unde vă aflați în lume.

Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...
Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...

Cum se face că site-urile SimDif sunt vizibile pe Google?

Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.
Unic pentru SimDif, puteți activa asistentul de optimizare.

Cum să fii vizibil pe motoarele de căutare cu un site web SimDif?

Știți care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care Google încearcă să le evalueze într-un site web? Utilitatea lui.

Pentru a fi un rezultat relevant într-o căutare, un site web trebuie să fie clar util utilizatorilor săi. Pe de altă parte, Google nu vorbește cu adevărat niciuna dintre limbile umane, așa că, cum măsoară utilitatea unui site?

Organizarea conținutului este cea mai mare parte a răspunsului:

Dacă doriți să ajutați Google să înțeleagă cât de bine răspundeți nevoilor cititorilor dvs., doriți să vă organizați site-ul în consecință. Scopul acestei aplicații este să vă ajute să obțineți un site web clar organizat în funcție de întrebările clienților dvs. Un site realizat cu SimDif facilitează ca Google să memoreze o imagine clară a afacerii tale.

Când vă publicați site-ul, Asistentul de optimizare vă ghidează pentru a completa detaliile invizibile, dar importante.

Este nevoie de puțin timp și de anumite calități pentru ca un site web să fie vizibil pe Google într-un mod util. Pentru a vă ajuta în continuare, puteți rula un test pentru a verifica dacă nu ați uitat să abordați unele aspecte cheie ale creării unui site web. Este mai bine să completați metadatele pe fiecare pagină, să aveți un titlu pe fiecare bloc, ... Faceți clic pe Publicați, verificați lista și atingeți săgețile portocalii: vă va duce direct unde este partea lipsă.