Creatori de site-uri pe iOS

Creatori de site-uri pe iOS

Meniul

Creează-ți site-ul Pro cu un iPhone

Primul creator de site-uri web care vă permite să comutați de la telefon la computer cu aceleași funcții profesionale.

Aplicația SimDif Website are exact aceleași caracteristici atunci când este utilizată pe un iPhone, iPad sau un computer. Există doar câteva servicii care propun asta astăzi în lume!

Astăzi, crearea unui site web real fără computer este posibilă datorită SimDif.

Un site Pro SimDif include tot ce ai în site-urile Starter și Smart și te poate duce și mai departe în construirea și gestionarea prezenței tale pe web.

De exemplu și printre altele:

• Formularele de contact sunt complet personalizabile pentru a vă ajuta să obțineți informațiile dorite de la clienții dvs

• Puteți instala butoane PayPal pentru a oferi o soluție de plată online sigură.

• Ați dori să monetizați traficul pe care site-ul dvs. îl generează? Configurați-vă propriile anunțuri Google!

Puteți seta în detalii, aspectele grafice ale site-ului dvs. și puteți controla modul în care acesta apare pe computere și dispozitive mobile.

Un site SimDif Pro vă ajută să vă definiți propriile culori. Joacă-te cu transparența diferitelor elemente. Definiți colțurile filelor și paginilor dvs. Alegeți un font pentru fiecare tip de titlu și pentru textul dvs. principal, ... Vă puteți crea propriul șablon grafic unic cu versiunea Pro!

SimDif a creat un preț corect pentru fiecare țară

SimDif are o modalitate unică de a-și calcula prețul.

Cu acest constructor de site-uri web educaționale pe care oricine îl poate folosi de pe un telefon, credem că am creat ceva foarte util. Pentru a-l face disponibil pentru cât mai mulți oameni, am creat pentru SimDif, un preț corect pentru fiecare țară de pe glob.

Fiecare țară are un cost de viață diferit. În efortul de a echilibra șansele tuturor, credem că este important să creăm un preț diferit pentru fiecare țară.


Dacă doriți să aflați mai multe despre aceasta, puteți vizita pagina noastră care descrie Indicele nostru de paritate a puterii de cumpărare aici . Și următorul link este pentru a vă arăta care sunt prețurile SimDif unde vă aflați în lume.

Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...
Crearea unui preț corect și diferit pentru fiecare țară...